Trainingen

Meld je nu aan

De visie van Op Eigen Benen kan ingezet worden in zorg- en onderwijsinstellingen. Hiervoor volgen de professionals een tweedaagse workshop 'Op Eigen Benen'. Om met de INVRA-instrumenten te mogen werken is het volgen van een training verplicht. Veelal bieden wij deze trainingen incompany aan. De meest ideale situatie is immers dat het team op elkaar ingespeeld is en dezelfde “Op Eigen Benen” - óf INVRA- taal spreekt.

Open trainingen

Van een aantal trainingen is het ook mogelijk om individueel deel te nemen. We organiseren deze open trainingen een aantal keer op per jaar op ons hoofdkantoor in Twello. Aanmelden kan via onderstaand formulier.

Op dit moment hebben we onderstaande trainingen in optie staan. Zodra er voldoende deelnemers zijn, worden deze data bevestigd.

Staat jouw voorkeur van datum en/of soort training er niet bij, laat het ons dan ook via het formulier weten. Kies voor geen specifieke datum. We nemen contact met je op!

Workshop:

Op Eigen Benen

24/25 september 2024

€ 650,-

Training:

INVRA-Arbeid

21/22 mei 2024

€ 650,-

INVRA-Arbeid

12/13 november 2024

€ 650,-

INVRA-Wonen

17/18 oktober 2024

€ 650,-

Kosten:

Onze trainingen zijn geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs en kennen daarom een BTW-vrijstelling. Meer informatie over de inhoud van de trainingen vind je hier.

Interesse?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de trainingsmogelijkheden. Of laat hieronder een aanmelding achter voor onze afdeling Planning.


Met jarenlange ervaring in het werkveld staan onze trainers voor je klaar
Deze organisaties werken met onze producten.