Skip to main content

Op Eigen Benen is actueel en nodig

By 19 januari 2022Nieuws

Vandaag hebben vier studenten van Saxion HRM-development de eindpresentatie gegeven over het onderzoek dat zij hebben gedaan naar de toepasbaarheid van onze workshop Op Eigen Benen. Vanaf september 2021 hebben zij theorie en praktijk naast elkaar gelegd, de workshop bijgewoond, deelnemers en trainers bevraagd. Vanmorgen kwam het ‘eindoordeel’ met de onderbouwde adviezen: de workshop Op Eigen Benen staat én is -nog steeds- nodig.

De adviezen nemen wij mee, maar we zijn vooral blij en trots dat ons gedachtengoed en de vertaling daarvan in de attitude-workshop Op eigen Benen, inderdaad effectief en goed voor de doelgroep is. Het feit dat deze jonge aankomende professionals aangeven, dat de workshop ‘weer aanzet tot denken’ en je ‘bewust maakt van de waarde van jezelf en de ander’ maakt, dat wij weten dat wat we doen, nog steeds het goede is.

Meer weten over deze workshop en de bijbehorende webbased instrumenten om ontwikkelgericht begeleiden naar meer ‘Op Eigen Benen’ handvatten te geven? Klik hier

Leave a Reply