Instrumenten

INVRA Management

De managementmodule kan toegepast worden voor en op alle INVRA-instrumenten. Deze module laat de vordering of groei van een groep zien en geeft daarmee waardevolle informatie om verbeterplannen op teamniveau te formuleren, of om te rapporteren aan instanties.

Ieder mens wil autonomie, competenties (talenten) ontwikkelen en van betekenis zijn voor anderen. De INVRA instrumenten Arbeid, Wonen en Ouderschap zijn handvatten in de ontwikkeling van die thema’s. Met de INVRA Management module is het mogelijk om met een helicopterview de vorderingen in jouw organisatie te monitoren.

Voor zorgprofessionals en onderwijs

Werk je in een organisatie die met elkaar als professionals wil ontwikkelen in het gebruik van de INVRA-instrumenten? Dan raden wij aan de managemodule te gebruiken en samen te kijken naar groei, vorderingen of, waar dat door welke redenen dan ook uitblijft.

Implementeren in jouw organisatie

De INVRA instrumenten zijn een aanvulling op de visie & methodiek Op Eigen Benen. Voordat de instrumenten ingezet kunnen worden, worden de gebruikers in twee dagen opgeleid door onze trainers. De managementmodule wordt na certificering van een INVRA-instrument ingericht. Daarna maken wij een persoonlijke afspraak om deze digitale omgeving (portal) eigen te maken.

Investering

De licentiekosten van de managementmodule zijn 120 euro per jaar.

INVRA Certificering

Om verantwoord met de INVRA-instrumenten te kunnen werken en de kwaliteit te waarborgen volgen INVRA gebruikers altijd een training. 

Aan het eind van de training hebben gebruikers voldoende kennis en kunde voor een verantwoorde toepassing in de praktijk. Dit leidt tot certificering en registratie in de applicatie van de gebruikers.

Wetenschappelijk onderbouwd: objectief, onafhankelijk en ontwikkelingsgericht.

Wetenschappelijk getoetst

De INVRA instrumenten worden al jarenlang ingezet door kleine en grote organisaties binnen verschillende branches, zoals zorg, onderwijs, arbeidstoeleiding en het sociaal domein. INVRA Wonen en INVRA Arbeid zijn wetenschappelijk getoetst op interbeoordelaars betrouwbaarheid en interne consistentie. Door de jarenlange succesvolle inzet in de praktijk hebben de instrumenten zich bewezen als betrouwbare en valide instrumenten (evidence based practice).

Interesse?

Wil jij jouw organisatie (verder) ontwikkelen of je team een extra stimulans geven? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Instrumenten

INVRA Arbeid

Meer informatie
Instrumenten

INVRA Ouderschap

Meer informatie
Instrumenten

INVRA Wonen

Meer informatie
Instrumenten

INVRA Management

Meer informatie