Contact

BellenMail

Wij zijn telefonisch 038-375 99 39 bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9:00 tot 13:00 uur

Mail ons op
info@invrability.nl

Invrability

Dorpsstraat 26M
7391 DE  Twello
Nederland

Voor een bezoek aan ons kantoor verzoeken wij om vooraf een afspraak te maken.

Kamer van Koophandel: 08065910
BTW Nummer: NL007354022B01
ABN AMRO Bank: NL59ABNA0612453715

Met jarenlange ervaring in het werkveld staat ons team voor je klaar
Trainer

Anne van Rheede-de Weerd

Vanuit een carrière in de primaire zorg ben ik sinds mei 2010 werkzaam bij Bureau INVRA, en als (inmiddels gecertificeerd NOBTRA)-trainer altijd bezig met leren en ontwikkelen. JeZelf ontwikkelen is (vrijwel) altijd een interactief, en zeker ook een levenslang, proces. Dat wil zeggen, je werkelijk ontwikkelen doe je een leven lang en altijd in verbinding met anderen! Van groot belang daarbij is dat je de kans krijgt dat op geheel eigen, unieke wijze te doen.Mijn missie is om, vanuit de positieve psychologie, mensen te stimuleren zich bewust te worden van het beste ìn zichzelf, om dat vervolgens úit zichzelf te kunnen halen. Dat traject van bewustwording is een proces wat ik graag met alle deelnemers van de trainingen doorloop. Daarnaast ben ik trainingsacteur, coach en auteur
Trainer

Arnaud van Roon

“Je eigen keuzes kunnen maken en jezelf mogen zijn” dat vind ik belangrijke elementen voor een gelukkig leven.Dus met andere woorden Op Eigen Benen staan. Wie je ook bent wat je beperking ook is je mag altijd zelf kiezen welk pad in het leven je wil bewandelen.Dit is de rede dat ik bij Invrability ben komen werken in 2017. Jarenlang heb ik zelf op groepen gestaan en uit eerste hand ervaren hoe het is om met onze diverse doelgroepen te werken, maar ook wat het betekent als je geen keuzes kan hebben of afhankelijk bent van de ander.Met deze ervaring als groepsleider en later sociotherapeut en alle ervaringen die ik als manager bij diverse zorginstellingen heb opgedaan geef ik met veel liefde de trainingen en hoop ik dat ik de deelnemers een andere kijk kan geven op begeleiden en hun positie mbt de client.
Trainer

Astrid de Bruijn

Korte introtekst
Trainer

Dianne van Kampen

Mijn naam is Dianne.Als dochter van ouders met een hart voor onderwijs en zorg stapte ik in 1992 na opleidingen in die richtingen met enthousiasme in mijn eerste baan.Nu ruim 30 jaar later ben ik nog werkzaam in de zorg als trainer en coach voor medewerkers.Eerder werkte ik als Jobcoach, vormingswerker, manager van meerdere dagbestedingslocaties en Casemanager.De rode draad in mijn carrière is al die jaren leren, groei en ontwikkelen, naast mijn werk in de zorg heb ik ook een aantal jaren lesgegeven in het voortgezet onderwijs als lerares in de beeldende vakken.Mijn werk doe ik met passie en creativiteit, belangrijke waarden zijn hierbij gelijkwaardigheid en wederkerigheid en altijd op zoek naar ieders talenten en eigen kracht.Sinds 2014 geef ik met heel veel plezier ook de trainingen, OEB, Invra Wonen en Invra Arbeid voor bureau Invrability en ben ik als trainerscoach betrokken bij de Academie voor Zelfstandigheid.Met mijn fantastische man woon ik al ruim 20 jaar in het mooie Bennekom en ben ik stiefmoeder van drie prachtige kinderen met hun partners en zes geweldige kleinkinderen.
Founder en adviseur

Gitty Scholten

Korte introtekst
Financiële administratie

Jos Oosterwegel

Trainer

Mariette Stradmeijer

Ik ben Mariette, geboren en getogen in Amsterdam. Ik heb 2 kinderen die beide in Delft studeren. Ik heb een sociaal pedagogische achtergrond en heb veel ervaring als projectleider, trainer, mediator en coach op het gebied van persoonlijk leiderschap, veranderen en talent en leren. Het behalen van eigenwaarde en ervaren van geluk, vind ik een belangrijk onderdeel van mijn trainingen. Ik geef en ontwikkel trainingen sinds 10 jaar voor en met Invrability.
Office Manager

Karin Boellaard

Manager en adviseur

Marike Smit

In mijn werkzame leven heb ik de langste tijd in ondersteunende diensten van Saxion hogescholen gewerkt. Zowel in lijn-, als staffuncties; altijd met het doel om het werken efficiënter en plezierige te maken. Mijn talenten in het overzicht hebben en structuur aanbrengen voor iedereen heb ik goed kunnen inzetten. Via de broer van Gitty ben ik aangehaakt bij Invrability om het werk voort te kunnen zetten. Het werk om de doelgroepen – via de professionals – meer eigen regie te geven, eigenwaarde en in de kracht te zetten. Ik hoefde niet lang na te denken. Wat een mooie missie en ik ben blij dat ik het stokje mag overnemen en de komende jaren een ontwikkeling in kan zetten met netwerkpartners in de keten. Privé ben ik gezegend met een gezonde positieve bron van energie in mijzelf, een fijne man, prachtige dochter en stiefkinderen, die ik liefheb als mijn eigen kind.
Trainer

Willy Nijhof

Ik ben opgegroeid in Utrecht in een gezin van 8 kinderen met een tweelingzus en een twee jaar jongere broer met het Syndroom van Down. Dat was ook de reden waarom ik Orthopedagogiek ben gaan studeren. Ik heb genoten van een unieke combinatie: passie voor mensen met een verstandelijke beperking en het geven van onderwijs aan Z-verpleegkundigen, NMBO-activiteitenbegeleiders, HBO-Social Workers. Hoe leuk kun je het hebben? Verder coachings- en opleidingstrajecten zoals: Jobcoach voor mensen met LVB; Trainer kwaliteitszorg; Cursussen LVB aan MEE medewerkers.En heel bijzonder: coach van een afstudeerproject in Zuid Afrika. De student Social Work had als opdracht het INVRA instrument passend te maken voor de Zuid-Afrikaanse situatie. Ik ben trainer bij INVRA sinds 2012 en heb vooral workshops INVRA (Wonen-Arbeid-OEB) verzorgd aan medewerkers van stichtingen in Limburg.
Trainer

Frederika Koldijk

Ik woon in Sneek, ben getrouwd en wij hebben een dochter die in Groningen woont en geneeskunde studeert. Wij wonen aan het water en gaan er vaak met onze sloep op uit. Verder hou ik van roeien, muziek, zingen en fietsvakanties.Ik heb orthopedagogiek gestudeerd. Toen ik afstudeerde was hierin geen werk en heb ik aanvullend logistiek management gestudeerd. Ik heb bij Douwe Egberts gewerkt in diverse management functies. Vanaf 1997 werk ik in de zorg, als projectleider 100% dagbesteding bij van Boeijenoord en als clustermanager dagbesteding in Groningen.Vanaf 2002 geef ik trainingen voor INVRA. Ik was de eerste trainster. Samen met Gitty Scholten heb ik de training op eigen benen/methodiek ontwikkeld.Vanaf 2006 heb ik een eigen zorgbureau, ik geef ambulante begeleiding aan cliënten en ben als orthopedagoog betrokken bij een aantal kleine zorginstellingen.
Deze organisaties werken met onze producten.