Het Boek

Inzicht

In het 1e deel van het boek ‘de mens in zijn kracht‘, wordt de lezer aangezet tot bewustwording én luisteren naar zijn eigen innerlijke stem. Waar liggen je talenten, wat beroert je ten diepste en waar zit het (verborgen) potentieel.
In het 2e deel ‘de transformatie van de dienstverlening‘, gaat het over handvatten om de ander in zijn kracht te zetten. Inzichten om zelfkennis, zelfvertrouwen en eigenwaarde richting te geven. Aan je zelf, maar ook de ander.
Investeren op de eigen kracht van hulp-vragende mensen, vermindert duurzaam de vraag om hulp. Vergroten van zelfwaardering en eigen kracht zorgt er zelfs voor, dat de mens die nu ondersteuning vraagt en krijgt, straks zelf gaat bijdragen en van toegevoegde waarde wordt voor de samenleving als geheel. Welke attitude en technieken de ‘nieuwe’ dienstverlener daarvoor nodig heeft, lees je in het boek.

Bestelformulier

Het boek Inzicht kunt u voor € 26,50 bestellen via het formulier (incl. € 4,55 verzending binnen Nederland en België).


Interesse?

Heeft jouw organisatie ook de missie om de competenties te ontwikkelen bij de cliënten? Neem dan gerust contact met ons op om samenwerkingsmogelijkheden te bespreken.

Deze organisaties werken met onze producten.
Met jarenlange ervaring in het werkveld staan onze trainers voor je klaar